Gezondheidstesten

 

 

1. Biologische leeftijd test

Wat vertelt mijn Biologische Leeftijd mij?

Aan de hand van de database laat dit cijfer je niveau van gezondheid en fitheid zien. Ben je benieuwd of je chronologische leeftijd hetzelfde is als je biologische leeftijd? Doe een test!

We testen 4 elementen: je biologische leeftijd, de Aorta-puls snelheid, je rusthartslag en SPO2 waarde. Met deze informatie kun je preventief iets doen aan gezondheidsproblemen, waar je je wel of niet bewust van bent. Hart- en vaatproblemen ontstaan niet van de een op de andere dag, zij zijn in de meeste gevallen leefstijlgerelateerd.

Aan de hand van de test kun je stappen zetten bijv. een voedingsanalyse, eventueel geschikte ondersteunende suppletie inzetten, indien nodig/gewenst een reiniging/detox programma, coaching, massagetherapie.

De test kost 25,00 euro. (geen vergoeding)

 

 

2. Minitest vitaminen/mineralenpanel 45,00

 

Meet de waarden van vitaminen, mineralen, sporenelementen, de kwaliteit van je darmen/darmflora en de opnamecapaciteit van voeding in je darmen en je lichaam. Dit geeft je een goede houvast om te kijken waar je zou kunnen bijsturen in je voeding of anderszins om beter te functioneren, meer energie te hebben, af te vallen etc.

 

download bodyscanalyser

 

3. Uitgebreide gezondheidstest 79,00

 

Deze meting omvat meer dan 240 parameters in 40 groepen. De meting wordt vergeleken met een informatiedatabase van plm. 25 jaar metingen, waardoor tekorten aan vitaminen, mineralen en sporenelementen, cholesterol, belasting van zware metalen en gifstoffen, allergieën, het functioneren van organen, werking van het cardiovasculaire en immuunsysteem, werking van hormonen, osteoporose etc duidelijk worden.

Testgroepen o.a.

Bloedsuiker, cholesterol, sporenelementen, vitaminen, mineralen, aminozuren, coenzymen, toxinen, zware metalen, allergieën, ADHD, orgaanfuncties, o.a. lever, darmen, galblaas, pancreas, nieren, longen, hart, endocriene systeem, immuunsysteem, hersenfuncties, collageen, vetmeting

Het instrument meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en een geavanceerd programma analyseert de meting.  Binnen korte tijd geeft deze test zoals genoemd bijvoorbeeld inzicht in de tekorten van mineralen en vitaminen, als ook het opnamevermogen ervan in de darmen.

Voorbeeld vitaminen en spore-elementen meting, in de totale gezondheidstest komt natuurlijk nog veel meer informatie naar voren

gezondheidstest vitaminen voorbeeldgezondheidstest sporeelementen voorbeeld

 

De test kan heel nuttig zijn om te weten hoe je gezondheid er op dit moment voor staat, zodat je hierin kunt bijsturen. Ook om te ontdekken waar klachten vandaan komen, zoals huidklachten, darmklachten, (over)vermoeidheid, overgangsklachten etc. en om te kunnen monitoren hoe je vooruit gaat.

 Belangrijk

Mensen met een pacemaker kunnen niet getest worden

2 dagen van te voren niet doen: 

zware lichamelijke activiteiten, laat naar bed, reguliere medicatie gebruiken (alleen wat echt noodzakelijk is) of voedingssupplementen innemen, drugs, sigaretten, alcohol, koffie, suikerrijke dranken als cola, seven-up, red bull gebruiken, andere therapiebehandelingen

Bij de meting zelf:

De test kan het beste uitgevoerd worden op een lege maag of minimaal 2 uur na het eten.

Geen wijn of koffie drinken vlak van te voren

Sportactiviteit minimaal 1-2 uur voorafgaand aan de test (niet te intensief)

Sieraden, horloge e.d. afdoen en piercings uit

Mobiele telefoon uit (niet in je broekzak laten zitten)

Gebruik geen crèmes op handen en voeten, was beide goed

Draag loszittende kleding

Zit ontspannen en haal rustig adem tijdens de test

Neem als je die gebruikt voedingssupplementen of medicatie mee

De kosten voor deze gezondheidstest bedragen 79,00 (geen vergoeding). 

We maken vervolgens een afspraak om de uitslag en advies op maat te bespreken in een consult. Afhankelijk van de uitslag is voor een minitest vaak minder tijd nodig (plm. 30 tot 45 minuten) en voor een uitgebreide test plm. 1 uur. Prijzen volgens uurtarief zie kosten.

4. Energetisch Morfologische Bloedtest

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 liter bloed rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen en energetische belastingen aantonen.

Uw bloed wordt naar een lab gestuurd waar regulier opgeleide mensen werken die de juiste interpretatie kunnen maken van de uitslag.

Welke verstoringen kunnen wij aantonen met deze test?

 • Vrije radicalen belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring (gedifferentieerd naar mycotische en dysbiotische belasting
 • Parasietenbelasting
 • Borrelia belasting
 • Adrenale status
 • Ph balans
 • B12 status
 • Vitaminenpanel
 • Mineralenpanel
 • Spoorelementenpanel
 • Toxische belasting
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress
 • Pancreasinsufficiëntie

Tevens worden de reguliere waaren gemeten en geanalyseerd.

 • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb)
 • Hematociet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (HCHC)

Kosten van deze test zijn 89,00 euro.

We maken vervolgens een afspraak om de uitslag en advies op maat te bespreken in een consult. Dit neemt ongeveer 1 uur in beslag (kosten 65,00).

Kristallichttherapie (geen test)

Wat is kristallichttherapie?

Ik werk nu al een tijd met deze therapie en gebruik het als ondersteuning van behandelingen/consulten. Ik was nooit zo gecharmeerd van apparatuur, maar hiermee ben ik erg enthousiast over de behaalde resultaten.

Ik heb ervaring met de toepassing ervan bij oedeem/zwellingen na blessures/botbreuken/operaties, klachten aan het bewegingsapparaat (bijv. RSI, tendinitis, frozen shouder, achillespeesontsteking), artrose in gewrichten bijv. knie, handen. Huidklachten (eczeem, acne, psoriasis, rosacea). Candida/schimmelinfecties. Chronische (pijn)klachten, stress en oververmoeidheid met goed resultaat.

Theragem combineert een laag voltage, non-coherente polychromatische lichtgolven met specifieke gepulseerde EMF (elektromagnetische velden).  Door de golflengten te focussen zijn we in staat om kristalenergie te versterken die lichtdeeltjes stimuleert, waarbij door de gerichte blootstelling een kettingreactie van chemische reacties ontstaat. Beschadigde cellen en weefsel geven enzymen af die fotonen aantrekken naar de fotoreceptoren, die dan worden geactiveerd.

Theragem gebruikt dus een mix van golven, frequenties, kleur, licht en kristalenergie die elkaar versterken en gezamenlijk een krachtige uitwerking hebben, waardoor een groot spectrum van acute en chronische klachten kunnen worden verminderd bij mens en dier.

Uitgesproken positieve effecten op het menselijk organisme

Of we nu moderne voor en na diagnostische technieken gebruiken, zoals thermografie, bloedanalyses – regulier of levend bloed -, röntgenfotografie, Heart Rate Variability, biofeedback of traditionele technieken zoals pols- of tongdiagnose, de positieve effecten van Theragem therapie zijn overduidelijk bij de meeste patiënten volgens vooraanstaande integratieve geneeskundige klinieken over de hele wereld en toegepast door artsen, acupuncturisten, massagetherapeuten, natuurgeneeskundig therapeuten, osteopaten en fysiotherapeuten.

Kijk voor testimonals van professionals

http://www.theragem.com/testimonialsprof.html

En voor medische artikelen

http://www.theragem.com/articles.html

Lichttherapie definitie

Beschrijving van lichttherapie en medisch gebruik.

Harvard Medical School heeft Low Level Light Therapy wetenschappelijk onderzocht. In deze beschrijving vind u een toelichting op de ontwikkeling, het biochemische mechanisme, in vitro resultaten, verschillende studies en klinisch onderzoek, waarbij duidelijk wordt gemaakt wat LLLT is en hoe het werkt.

Gebruik van de apparatuur: 10,00 euro, 2x gebruik tijdens behandeling 15,00, 3x 17,50