06-31000898 Bel of SMS ma/di/wo 12.00 -13.00 dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl
Home » Blog » Ademhaling en stress » Waterstofgasinhalatie bij benauwdheidsklachten, vermoeidheid en meer

Waterstofgasinhalatie bij benauwdheidsklachten, vermoeidheid en meer

door | 22 jul, 2021 | Ademhaling en stress, Weerstand

Elke dag stellen we onszelf, mede door onze leefstijl, bloot aan vele vrije radicalen ten gevolge van virussen, bacterién, allergenen, stress, straling, voedseladditieven en meer. Vrije radicalen worden geassocieerd met 90% van al onze moderne ziekten. De schatting is dat elk van onze lichaamscellen dagelijks door gemiddeld 100.000 vrije radicalen wordt aangevallen.

Ons lichaam raakt overbelast met oxidatieve stress en het teveel aan vrije radicalen. Wanneer het lichaam deze overbelasting niet (meer) goed kan reguleren kan een hele reeks kwalen en ziekten ontstaan.

Wat kan waterstofinhalatie mogelijk voor je betekenen?

  • Bestrijding van oxidatieve stress
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Heeft een grote anti-imflammatoire = ontstekingsremmende werking
  • Vermindert allergiesymptomen en klachten van de luchtwegen
  • Effectief bij (chronische) oververmoeidheid
  • Vermindering van (gewrichts-)pijn
  • Verbetering van de stofwisseling
  • Verbetering van hydratatie van lichaamscellen

Wetenschappelijke studies naar waterstofgastoepassingen zijn goed gedocumenteerd op PubMed, het internationale medische platform hiervoor. Er wordt nu 20 jaar onderzoek gedaan.

De kosten voor een waterstofinhalatie sessie van 40 minuten zijn 35,00. Meermalige behandelingen 1x per week voor een aantal weken zijn in bepaalde gevallen aan te raden.

Daarnaast is holistische leefstijlondersteuning d.m.v. een voedingsanalyse, stressreductie of anderszins natuurlijk aanbevolen.

Uiteraard kunnen geen claims gedaan worden en garanties worden gegeven. De werkzaamheid is niet gegarandeerd voor iedereen. Verantwoording voor behandelingen en uw gezondheid liggen bij uzelf.

Enkele cliënten willen hun ervaringen delen. Wie ervoor open staat en hulp kan gebruiken is welkom

Cliëntervaringen:

  • Na benauwdheidsklachten wegens covid waren er geen mogelijkheden via de reguliere zorg en was ik toch op zoek naar verlichting. Deze gevonden via de waterstofbehandeling. Na de behandeling had ik een stuk meer lucht en kreeg ik zelfs weer een beetje smaak terug. Samen met de supplementen kreeg ik vervolgens vrij snel meer adem en voelde mij steeds beter. Ik zou de waterstofbehandeling zeker aanraden bij benauwdheidsklachten. Ik moet zeggen dat ik merk dat m’n longcapaciteit nu weer aardig op niveau is. Ik ga eind van de week proberen een keertje rustig aan te hardlopen. F.L.
  • Ik had nog nooit eerder van waterstoftherapie gehoord. Door heftige ademhalingsklachten die ik had door covid was het het het proberen waard. Tijdens  de behandeling merkte ik al dat mijn ademhaling dieper werd. Ik kreeg veel meer lucht, ook erna. De dagen erna was ik echt al behoorlijk opgeknapt. S.K.

 

Vergoeding van waterstofbehandeling is helaas niet mogelijk, maar in veel gevallen heel erg de moeite waard!.

 

 

 

Over Andra

Andra is al ruim 20 jaar een expert op het gebied van ont-stressbegeleiding en pijnvermindering, leefstijladvies, lekker en toch gezond eten voor meer energie en minder klachten.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je. Heb je hulp nodig, neem gerust contact op!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin