Voorjaar! Tijd om op te ruimen?!
02/04/2017
Make over van je medicijnkastje en jezelf met essentiële oliën
18/04/2017

 

Wil je meer weten over wat je kunt doen met essentiële oliën? Duurzaamheid bij het verbouwen van de oliën en goede kwaliteit vind ik heel belangrijk, omdat die de werkzaamheid bepalen. Essentiële oliën kun je voor veel gezondheidsdoeleinden gebruiken, voor dagelijkse gebruik, als huisapotheek, voor massage en allerlei lichamelijke en mentale klachten. Ik werk samen met verschillende leveranciers op het gebied van essentiële oliën.

Ik heb een wellnesswinkel, werk zelf al 20 jaar met allerlei natuurlijke gezondheidsondersteunende producten en heb er veel ervaring mee als natuurgeneeskundig therapeut. Essentiële oliën zijn bijzonder goed en bruikbaar voor allerlei doeleinden.

Ik geef ook workshops over essentiële oliën met verschillende thema’s, o.a. Make over van je medicijnkastje, essentiële oliën bij zwangerschap en voor baby’s, essentiële oliën bij vrouwenklachten en overgangsklachten, detoxen met essentiële oliën, essentiële oliën bij yogalessen, koken met essentiële oliën etc.

Als je het leuk vind om mee te doen aan een workshop of er een te organiseren, laat het me weten. Ik kan je ook persoonlijk helpen bij gezondheidsvragen op maat, vraag naar de mogelijkheden voor begeleiding.

Ligt jouw hart bij gezond leven en op een natuurlijke manier je gezondheid en dat van de mensen in je omgeving te stimuleren, dan is dit zeker iets voor jou!

 

 Geurige groet Andra

Andra
Andra
Al vroeg was ik geïnteresseerd in van alles dat te maken had met bewegen, dansen, sport, verzorging, voeding, natuur en hoe allerlei culturen leven en doen. Gretig naar het leven en door het volgen van mijn hart en intuïtie heb ik veel onderzocht en veel over mezelf en de wereld om mij heen geleerd. Na het Gymnasium had ik heel erg zin in een sportieve opleiding en ben Academie Lichamelijke opvoeding gaan doen. Iedereen zat met blessures en we aten ook niet heel goed als studenten. Hierdoor ben ik me hierin ook verder gaan verdiepen. Ik deed ook nog een management assistente opleiding, omdat ik niet hele dagen bewegingslessen wilde geven. Op een gegeven moment heb ik mijn eigen bedrijfje opgezet, ongeveer 20 jaar geleden ongeveer. Door het volgen van allerlei mooie opleidingen (zie website) die mijn interesse hadden en veel (levens)ervaring op te doen sta ik nu op het punt waar ik nu ben. Ik heb veel plezier in wat ik doe en heb het gevoel maatschappelijk mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *