Make over van je medicijnkastje en jezelf met essentiële oliën

Essentiële oliën, wat kan ik daarmee?
10/04/2017
SPORTVASTEN
01/01/2018
Andra
Andra
Al vroeg was ik geïnteresseerd in van alles dat te maken had met bewegen, dansen, sport, verzorging, voeding, natuur en hoe allerlei culturen leven en doen. Gretig naar het leven en door het volgen van mijn hart en intuïtie heb ik veel onderzocht en veel over mezelf en de wereld om mij heen geleerd. Na het Gymnasium had ik heel erg zin in een sportieve opleiding en ben Academie Lichamelijke opvoeding gaan doen. Iedereen zat met blessures en we aten ook niet heel goed als studenten. Hierdoor ben ik me hierin ook verder gaan verdiepen. Ik deed ook nog een management assistente opleiding, omdat ik niet hele dagen bewegingslessen wilde geven. Op een gegeven moment heb ik mijn eigen bedrijfje opgezet, ongeveer 20 jaar geleden ongeveer. Door het volgen van allerlei mooie opleidingen (zie website) die mijn interesse hadden en veel (levens)ervaring op te doen sta ik nu op het punt waar ik nu ben. Ik heb veel plezier in wat ik doe en heb het gevoel maatschappelijk mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij :-)

Comments are closed.