Make over van je medicijnkastje en jezelf met essentiële oliën

Essentiële oliën, wat kan ik daarmee?
10/04/2017

 

 

Make over van je medijnkastje en jezelf

Na alle gezelligheid en snoeperijen heb je misschien na pasen de behoefte om het even anders te doen.

Datum :22 april 2017 14.00-15.30

Bijna elke maand zijn er workshop data, laat het weten als je nu niet kunt en je wilt er graag bij zijn.

Locatie :Praktijk Vitalya

Met essentiële oliën kun je je medicijnkastje en jezelf een make-over geven. De 10 basisoliën kun je heel makkelijk gebruiken voor dagelijkse ongemakken, pijn en kwaaltjes voor jezelf en je gezin. Na de workshop word je begeleid in het gebruik door mij, kun je naderhand al je vragen stellen en in een facebook groep meer leren over de oliën etc.

Na alle paasheerlijkheden is het ook best fijn om wat meer te weten over hoe je kunt detoxen. Het voorjaar is heel fijn om te reinigen, je te ontdoen van opgehoopte gifstoffen (en eventueel af te vallen als je wilt).. Hier gaan we ook nog op in. Er zijn verschillende mogelijkheden om te detoxen.

Tot zaterdag?! Lokatie: Praktijk Vitalya, President Paterstraat 1 Hellevoetsluis

Kosten: 7,50 Opgeven: 0181-325211 of info@vitalya.nl

Ik heb al 20 jaar een wellnesswinkel met natuurlijke gezondheidsondersteunende producten en ben massagetherapeut en natuurgeneeskundig therapeut. Ik help je graag op weg!

Op je gezondheid 🙂 Andra

 

 

 

 

Andra
Andra
Al vroeg was ik geïnteresseerd in van alles dat te maken had met bewegen, dansen, sport, verzorging, voeding, natuur en hoe allerlei culturen leven en doen. Gretig naar het leven en door het volgen van mijn hart en intuïtie heb ik veel onderzocht en veel over mezelf en de wereld om mij heen geleerd. Na het Gymnasium had ik heel erg zin in een sportieve opleiding en ben Academie Lichamelijke opvoeding gaan doen. Iedereen zat met blessures en we aten ook niet heel goed als studenten. Hierdoor ben ik me hierin ook verder gaan verdiepen. Ik deed ook nog een management assistente opleiding, omdat ik niet hele dagen bewegingslessen wilde geven. Op een gegeven moment heb ik mijn eigen bedrijfje opgezet, ongeveer 20 jaar geleden ongeveer. Door het volgen van allerlei mooie opleidingen (zie website) die mijn interesse hadden en veel (levens)ervaring op te doen sta ik nu op het punt waar ik nu ben. Ik heb veel plezier in wat ik doe en heb het gevoel maatschappelijk mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *