0181-325211 info@vitalya.nl

Pijn en vermoeidheid zijn vanaf nu verleden tijd!

9

Ben je vaak vermoeid?

Ben je overdag vaak moe, waardoor je geen zin hebt om iets te ondernemen? Stap je al vermoeid je bed uit?

9

Heb je pijnklachten?

Ben je door pijnklachten beperkt om je dagelijkse dingen te doen of te sporten? Heb je door pijnklachten minder energie en slaap je niet zo goed?

9

Druk druk druk, even snel eten tussendoor 

Grijp je door haast meestal naar dezelfde dingen en krijg je daar niet veel energie van? Weet je niet wat goede voeding is voor jou en of je misschien vitaminen/mineralentekorten hebt?

Wil je je pijnvrijer, energieker en meer ontspannen voelen?

Je denkt vaak dat het er gewoon bij hoort, zoals moe opstaan, nachtzweten, je onrustig voelen, snel ademen, constant last van je nek of van je rug, opgeblazen gevoel, obstipatie etc. Niet zoveel aan te doen… of toch wel?

Ik ben me 25 jaar geleden professioneel gaan verdiepen in natuurgeneeskundige en leefstijl methoden voor een betere gezondheid, meer balans en energie.

En kwam tot de ontdekking: Veel klachten zijn te verminderen of te lossen!

Vele opleidingen en trainingen verder en met een schat aan ervaring begeleid ik al 22 jaar mensen met het herstel van diverse klachten in mijn praktijk als HBO opgeleid Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met diverse leefstijlinterventies o.a.:

Lichaamsgericht: shiatsu therapie, triggerpoint therapie, ayurvedische massage, manuele lymfedrainage, manuele toepassingen Dorn, bindweefsel/fascia behandeling, cupping, zwangerschapsmassage, VLOW-borstlymfetherapie. 

Ademhaling en stress, haptonomie, mindfulness coaching, onbeperkt ontspannen.

Voedingsanalyse, voedingsadvies, detox (schoonmaak/ontzuring), sportvasten, vegan green switch.

Personal yoga training.

Indien nodig gebruiken we metingen/gezondheidstesten als een voedingsanalyse, darmfloratest, menopauzetest, neurotransmittertest, bloedtest, hart en bloedvatentest.

Specialisaties

Rug/nek/schouderklachten, chronische pijnklachten

(over)vermoeidheid, stress, hyperventilatie burn-out

darmklachten,  overgangsklachten, zwangerschapsklachten, borst-pijnklachten

Waar kan ik jou mee helpen? 

Afspraak maken

Ik werk met de 5 principes/peilers van gezondheid: psyche, prikkeloverdracht, energie, voeding en drainage. Deze staan garant voor een veelzijdige complete aanpak. Bij ‘veelgestelde vragen’ onderaan de pagina staan ze verder uitgelegd. Afgestemd op jouw klacht maken we gebruik van verschillende methodieken.

Bellen kan van ma. t/m vr. overdag tussen 09.00-13.00

0181-325211

Mocht ik niet bereikbaar zijn i.v.m. werkzaamheden, spreek dan gerust in op de voicemail, ik bel je z.s.m. terug. Een email sturen voor een afspraak of informatie kan via het contactformulier. Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Intake
Ik stuur je een vertrouwelijk gezondheidsformulier toe, dat je thuis op het gemak kunt invullen. Bij de eerste afspraak bespreken we waar je voor komt, nemen het vertrouwelijk gezondheidsformulier door en vervolgen we het consult en behandeling. Gemiddeld duurt de eerste afspraak 1 uur tot max. 90 minuten.

Graag 1 badlaken meenemen.

R

Natuurgeneeskundig therapeut

R

Masssagetherapeut

R

Mindfullness Coach

R

Personal yoga trainer

Ook jij kunt weer soepeler door het leven gaan en vol energie aan je dag beginnen!

N

Voel je soepeler met minder of geen pijn

Je ervaart minder pijn en stijfheid in je lijf en  meer ontspanning.

N

Slaap beter 

Je slaapt rustiger en begint de dag goed.

N

Zin om meer te ondernemen

Je bent meer ondernemend, omdat je weer lekkerder in je vel zit en beter met stress om kan gaan.

Ervaringen van mijn cliënten

“In verband met chronische schouderklachten ben ik onder behandeling bij Andra. De behandelingen hebben veel maar ook snel resultaat gehad, zelfs in die mate dat ik `s nachts eindelijk weer door kan slapen zonder slaappillen of pijnstillers in te hoeven nemen!”
“De laatste jaren begin ik ook wat overgangsklachten te krijgen, o.a. opvliegers, slecht slapen en ben wat nerveuzer. Ik heb nu zelden meer een opvlieger, ben rustiger en slaap beter door, heerlijk!”

K.W., onderneemster

“Een paar maanden geleden kwam ik met ernstige vermoeidheidsklachten, overgangsklachten, veel slapen, in slaap vallen, toenemende gewrichtsklachten (m.n. heupen), spierpijn in nek/hals, buikvet bij Andra. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Door haar veelzijdige aanpak voel ik me sinds jaren veel energieker, heb geen pijntjes meer en ik eet veel gevarieerder en gezonder. Ik heb er weer zin in!” 

S.C., zorgmedewerkster en moeder

Vergoeding bij aanvullende verzekering:

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je een deel van je investering in jezelf terugkrijgt van de verzekeraar. Hieronder vind je een aantal verzekeraars die mijn diensten deels vergoeden. Wil je zeker weten of je mijn consulten vergoed krijgt, bekijk dan het polisblad van je verzekering of check dit bij de verzekeraar.

Beroepsorganisatie BATC
Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument

Registratienummer BATC:
BR-01516

AGB Code: 90/042094

Een aantal van mijn diensten worden deels vergoed door:

Zilveren Kruis Achmea
https://www.zilverenkruis.nl

Menzis
https://www.menzis.nl

CZ
https://www.cz.nl

Unive
https://www.unive.nl

Samenwerking

Indien voor uw gezondheidssituatie aan te raden of wanneer u daar behoefte aan heeft wordt voor uw herstel samengewerkt met bijv. een arts,  fysiotherapie-, chiropractie- of  osteopathiepraktijk, psycholoog, maar ook met een sport- of gezondheidscentrum bijvoorbeeld. Ik heb een divers netwerk en werk met verschillende reguliere en complementaire zorgverleners samen.

Leefstijl interventies en natuurgeneeskundige zorg op maat

Wanneer je interesse hebt kun je een intake consult aanvragen waarin we samen bekijken wat het beste bij jouw klacht(en) past voor optimale zorgverlening. 

Massagetherapie

Minder pijn en spanning in je lijf

Met verschillende vormen massagetherapie kunnen uiteenlopende pijnklachten en blessures worden behandeld. Een weldaad voor lichaam en geest. Ervaar meer ontspanning en energie!

Mindfulness coaching

Meer ontspanning en rust in je hoofd, beter met stress omgaan

Kun je wat hulp gebruiken om jezelf weer in balans te brengen? Waar loop je tegenaan dat het niet lukt, wat is voor jou belangrijk?

Voedingsanalyse en detox

Lekker en gezond eten, minder vermoeidheid en meer energie.

Heb je weinig energie, voel je je lamlendig, heb je vage klachten of ben je je eetgedrag beu? We maken samen een omslag!

Tarieven consulten en testen:

Algemeen tarief consult/behandeling 60 min. 65,00

Indien nodig:

5,00      Kosten medical taping materiaal

5,00      Kosten gebruik Physiokey apparatuur

10,00    Kosten gebruik Lichttherapie-apparatuur, 2 x gebruik tijdens sessie 15,00

Testen
30,00     Voedingsanalyse vitaminen en mineralen

30,00     Neurotransmittertest

30,00     Menopauzetest

30,00     Hart & bloedvaten test

49,00     Bioresonantie test vitaminen/mineralen huishouding, darmflora

104,00   Darmflora, parasieten, vrije radicalentest (bloedtest)

104,00   Energetisch morfologische bloedtest uitgebreid (EMB)

Wanneer de test is uitgewerkt of terug is van het lab wordt de uitslag

in een consult besproken. Hiervoor geldt het normale consulttarief. 

 

Veelgestelde vragen

Wat is natuurgeneeskundige zorg?

Natuurgeneeskundige zorg houdt in dat we naar het hele mensbeeld kijken en werken met de 5 peilers van gezondheid, zie vraag 2.

Stel je hebt rugpijn. Het kan zijn dat dit door overbelasting, houding, je werkzaamheden of sport ontstaan is, of stressgerelateerd is, met darmklachten te maken heeft of dat je lichaam enigszins scheef staat bijvoorbeeld. We nemen alle opties mee in het consult/behandeling.

Wat heeft het voor nut om te werken met de 5 peilers van gezondheid in de behandelingen/consulten?
Het is nuttig om je klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, omdat klachten in veel gevallen niet zo specifiek zijn en met meerdere dingen te maken hebben.

De 5 peilers/principes van gezondheid zijn:
Prikkeloverdracht, psyche, energie, voeding en drainage. Ik leg ze kort uit:

Prikkeloverdracht: De prikkeloverdracht in het zenuwstelsel is van essentieel belang, zodat de overdracht van informatie in het hele lichaam goed kan functioneren.

Psyche: Het je bewust worden/zijn van ziekmakende patronen is van belang voor herstel en voorkoming of herhaling van een klacht.

Energie: Wanneer je beschikt over voldoende energie en deze goed door je lichaam kan stromen kan er gemakkelijker herstel plaatsvinden.

Voeding: Voeding heeft een essentieel effect op de mate van je vitaliteit en functioneren.

Drainage: Het is van belang dat je je regelmatig reinigt van overtollige lichamelijke en geestelijke ballast.

Heb ik een doorverwijzing van de huisarts nodig?

Nee dat is niet noodzakelijk.

Ik wil een intake consult aanvragen:

1 + 12 =

Praktijk informatie:

Openingstijden praktijk op afspraak:
Maandag t/m vrijdag        10:00  15:00

Maandag t/m donderdag 19.00-21.30

Bellen voor een afspraak of informatie kan tussen 09.00-13.00 op 0181-325211. Laat een boodschap achter op de voicemail, als ik niet bereikbaar ben. Dan bel ik je z.s.m. terug.

Of ,vul hiernaast het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijkadres

President Paterstraat 1
3221 XM
Hellevoetsluis
Zuid-Holland NL

Vitalya

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen wanneer je dat minimaal 24 uur van te voren laat weten. Indien dat niet het geval is of je jouw afspraak mist, wordt de  gereserveerde tijd van het consult in rekening gebracht.

Wat mijn cliënten zeggen:

“Mijn rug is niet helemaal goed recht (lichte scoliose), maar in mijn werk sta ik veel, waardoor ik snel last krijg van mijn onderrug. Ook heb ik nogal eens last van mijn nek en schouders door overbelasting. Ik heb veel aan de behandelingen, met name Dorn therapie, massagetherapie en oefeningen. Ik hou mijn werk beter vol en de klachten komen minder snel terug!”.

H. N., kapster/schoonheidsspecialiste

“Door mijn drukke baan en zwangerschap had ik allerlei klachten. Ik kwam helemaal tot rust bij Andra en heb veel gehad aan de zwangerschapsbehandelingen en ademtraining die ik ook heb kunnen gebruiken tijdens de bevalling!”

Z. S., kantoormedewerkster en moeder

Wil jij de dag weer doorkomen zonder pijn en vol energie?

Laten we bekijken welke behandelingen het beste bij jou passen!