06-31000898 Signal, Bel of SMS mij op ma/di/wo dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl

Massage is een van de oudste en een van de meest krachtige ondersteunende vormen van zelfgenezing. Lomi Lomi is bijzonder en speciaal..

Wat houdt het in?

Lomi Lomi betekent aanraking. Lomi Lomi is een unieke helende massage afkomstig van de mooie eilanden van Hawaii, waar het al in vroeger tijden werd uitgevoerd door Kahuna (meesters in de Lomi Lomi). Om de waarde van Lomi Lomi te begrijpen helpt het om wat meer achtergrondkennis te hebben van de Hawaiiaanse filosofie Huna en hoe dit een balancerende invloed kan hebben op ons leven..

Huna zoekt naar harmonie en liefde in alles en iedereen om ons heen. Maar hoe verhoudt Huna zich met Lomi Lomi, wat is de connectie?

Door de vloeiende bewegingen als golven van de oceaan over het lichaam en het afstemmen op je cliënt wordt het lichaam gevoed en raakt degene in een diepe ontspanning, gedachten komen tot rust en kan hij/zij een gevoel van overgave en liefde in het nu ervaren. De vloeiende ’technieken’  met liefdevolle handen  focus en intentie met onvoorwaardelijke liefdevolle aandacht en een liefdevol hart kunnen een bijzonder waardevolle impuls geven aan het zelfherstellend vermogen van de cliënt.

Op deze wijze is het mogelijk dat de ontvanger oude patronen, overtuigingen, beperkingen en negatieve gedachten die zijn opgeslagen op celniveau volledig kan laten gaan. Vaak wordt gedacht dat overtuigingen en negatieve gedachten of gevoelens opgeslagen worden n ons hoofd/, ons brein. Dat is niet geheel waar. Deze negatieve invloeden en informatie worden opgeslagen in de cellen van ons lichaam.

De Hawaiianen kijken naar mensen, dieren en dingen uit de natuur in termen van energiestromingen. Deze manier van kijken komt in veel natuurgerichte methodieken voor.  Lomi Lomi kan ondersteunen om energieblokkades op te heffen waardoor energie weer vrij kan stromen door het lichaam. Zo is Lomi Lomi niet alleen een fysieke ervaring maar ook zeker een geestelijke ervaring. Lomi Lomi ‘geeft je zelfgenezend vermogen een impuls op mentaal, geestelijk en spiritueel niveau.

Wanneer mentale, geestelijke en spirituele harmonie ontbreekt of verstoord is geef je ziekte een grotere kans om zich te ontwikkelen. Lomi Lomi vergemakkelijkt je weg naar harmonie.

Hoe vindt de Lomi Lomi massage plaats?

Een Lomi Lomi massage begint met een moment van stilte tussen gever en ontvanger. De behandelaar legt de handen met zachte druk op de rug van de ontvanger, in stilte wordt gevraagd om begeleiding, hulp en herstel tijdens de massage.. De ontvanger wordt gevraagd om een intentie of wens uit te spreken of in gedachten te nemen.. Lomi Lomi wordt gegeven vanuit intuïtie, in dat opzicht is er geen vaste vorm of volgorde tijdens de behandeling en zijn geen twee massages identiek..

De massage wordt gegeven met vloeiende bewegingen met handen, onderarmen en ellebogen. Mijn ervaring en die van vele anderen is dat het aanvoelt als zachte golven die over het hele lichaam rollen. waarbij je eenheid, loslaten en overgave kan ervaren en meer energie voelt stromen.

Energie wordt ook vastgehouden in gewrichten. Door de gewrichten zacht te roteren kan spanning in de gewrichten losgelaten worden, waardoor energie weer vrijer kan stromen..

Hula bewegingen samen met ademwerk (de Ha Breath) vormen samen een belangrijk onderdeel van de Lomi. De Hula bewegingen rondom de behandeltafel zijn belangrijk voor de flow van de massage en het verspreiden van de energie tijdens de massage. De adem of universele energie (of welke andere naam je eraan wilt geven), is een oude Hawaiiaanse methode om mede de energiestroom te verbeteren.

Bij de Lomi Lomi massage ligt de ontvanger op de massagetafel, waarbij het lichaam minimaal wordt afgedekt met een sarong om de flow van de behandeling niet te belemmeren. Wanneer je dit niet wilt, kun je ondergoed aanhouden. De behandeling wordt gegeven met (kokos)olie.

Het woord Aloha is een Hawaiiaans kernprincipe, waar ik mee begin.. Het woord Aloha verwijst onder meer naar een vriendelijke houding.  De diepere betekenis is vreugdevol delen ven levensenergie in het heden, wat ook het ware geheim is van Lomi Lomi. Aunty Margareth Machado is een van de oudste en meest erkende Lomi Lomi Kumu (leraar). Ik heb de Lomi Lomi basis mogen leren van Pauline Kealohi Trum, een liefdevolle vrouw, Kumu en bekwame docente die al 17 jaar deze Hawaiiaanse traditie doorgeeft.

Een verbinding van het hart met de handen en de ziel met de bron van het leven.

Andra

Wees Welkom!

Ik begeleid je met liefde in jouw Lomi reis en kijk uit naar een ontmoeting met jou..

Kosten: 1 uur 76,00 tot max. 1,5 uur 111,00

Ik sta open voor het ruilen van diensten, mocht het een probleem zijn om het (gehele) bedrag te betalen!

Pin It on Pinterest