06-31000898 Bel of SMS ma/di/wo 12.00 -13.00 dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl
Home » Blog » Rust in je hoofd » Beter ademen. Dat lucht op!

Beter ademen. Dat lucht op!

door | 15 feb, 2020 | Rust in je hoofd

at gevoel niet: onrust in je lijf, nervositeit… Je ademhaling verplaatst zich zonder dat je er erg in hebt van je buik meer naar boven en je ademhalingsfrequentie schiet omhoog. 

Ademen gaat toch vanzelf?

Ademhalen is eigenlijk het allerbelangrijkste om te leven. Het is een automatisch proces en tegelijkertijd heb je er bewust of onbewust invloed op.

Waarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan je ademhaling?

Bij landurige stress raakt je lijf ontregeld, dit geldt ook voor je ademhaling. Dat kost onnodig veel energie en zorgt voor vervelende spanningsklachten.

Bij een of meerdere sessies leer je bewuster gebruik te maken van je ademhaling. Een belangrijk aspect is het leren herkennen van en omgaan met stresssignalen. Het is daarom voor iedereen zinvol.

Veel mensen die weleens begeleiding hebben gehad bij het verbeteren van de ademhaling hebben bijvoorbeeld  vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, burn-out of depressie, maar lichamelijke problemen komen ook ook veel voor, zoals chronische pijnklachten, bijv. nek/schouderpijn, hoofdpijn,  houdingsproblemen, stemklachten.

Herken je iets van het bovengenoemde bij jezelf en ben je benieuwd wat een goede focus op je ademhaling jou kan opleveren?

Neem gerust contact op. Dan kijken we hoe we de spanning in jouw lijf en leven kunnen verminderen!

Over Andra

Andra is al ruim 20 jaar een expert op het gebied van ont-stressbegeleiding en pijnvermindering, leefstijladvies, lekker en toch gezond eten voor meer energie en minder klachten.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je. Heb je hulp nodig, neem gerust contact op!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin