Sportvasten

Sportvasten 10 daags programma


Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten? Dan is sportvasten zeker geschikt voor jou! Ik begeleid al 5 jaar mensen met sportvasten met veel succes.
  • Behoefte aan zoet eten of móeten eten;
  • Te hoog vetpercentage (terwijl je wel gezond en netjes eet);
  • Dipjes/wisselend energieniveau gedurende de dag;
  • Last van vermoeidheid;
  • Het niet (lang) kunnen volhouden van duurinspanningen;
  • Behoefte aan koolhydraten tijdens lange inspanningen;
  • Langzaam herstel na (zware) trainingen.
Sportvasten is een trainingsprikkel en bedoeld voor mensen die een redelijke conditie hebben, mensen die hieraan willen werken en sporters. Er worden meer mitochondriën aangemaakt in de spieren, je krijg een beter uithoudingsvermogen (plm. 10%) en er is een sneller herstel na het sporten. Het is absoluut geen crashdieet maar een gezonde veilige en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat is verbluffend: je wordt fitter, slanker en vitaler en dat al na 10 dagen! Gemiddeld gewichtsverlies bij mannen: 4 tot 6 kg, bij vrouwen 3 tot 4 kg. Daarnaast zien we bij een grote groep mensen een verlaging van het cholesterol en de bloeddruk, een sterk verbeterd uithoudingsvermogen en sneller herstel na het sporten. Sportvasten is ook geschikt voor vrouwen met overgangsklachten. Je maakt de metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Het is geen onzindieet, maar een goed onderbouwd wetenschappelijk programma. Ik begeleid je hierbij als coach. Sportvasten is goed te doen, maar voor sommige mensen niet altijd gemakkelijk. Ik sta voor je klaar om je te motiveren en te steunen als je dat nodig hebt. Door de persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je de kuur goed uitvoert en het maximale resultaat bereikt. Hoe gaan we aan de slag? Ik werk heel persoonlijk en we kijken wat je wilt en nodig hebt, maar om een indicatie te geven is dit een basis:
  • Intakegesprek, voedingsanalyse, urinetest en metingen voorafgaand aan de kuur
  • Korte afspraak op de 5e dag van de kuur met urinetest en metingen
  • Evaluatie + vervolgadvies na de kuur
De kosten zijn dus gemiddeld 2,5 uur consult = 150,00 euro plus 125 euro voor het complete sportvastenpakket met ondersteunende vitaminen en mineralen om de switch te maken van suiker- naar vetverbranding en geen spierafbraak te krijgen, dit pakket bevat géén shakes of iets dergelijks. Je bouwt nl. je voeding af en weer op tijdens de 10 daagse kuur, je blijft dus gezonde voeding gebruiken tijdens de kuur voor optimaal resultaat! .

Kijk voor meer informatie op de landelijke website www.fittergy.nl
Wat er in de media over sportvasten is geschreven: https://www.fittergy.nl/media/
Heb je er zin in dan zie of hoor ik je!

Op je gezondheid :-)

Andra