06-31000898 Bel of SMS ma/di/wo 12.00 -13.00 dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl
Home » Blog » Voeding en detox » Op zoek naar echt voedsel? Gratis E-boek!

Op zoek naar echt voedsel? Gratis E-boek!

door | 3 nov, 2019 | Voeding en detox

Gratis E boek over lekkere en gezonde voeding! Een boek met een open vizier.

Iedereen beslist zelf wat er op zijn of haar bord ligt en voedingsadviezen kun je niet opdringen, daar kies je zelf voor. De consument heeft wel het recht te weten wat gezonde voeding is.

In Canada is men bijvoorbeeld al afgeweken van de schijf van vijf die vanuit teveel commerciële input fungeert als leidraad, maar heeft men vanuit objectief onderzoek een aantal dingen geschrapt uit de adviezen voor gezonde voeding..

We zijn ver afgedwaald van echte gezonde voeding, die veel invloed heeft op ons functioneren als mens en ook op onze leefomgeving. Dit boek werd geschreven door Jan Dries, auteur van gezondheidsboeken met internationale faam en jarenlange ervaring als voedingstherapeut en docent aan de Europese Academie.

Het is een fascinerend boek, kritisch maar met een positieve boodschap waar je veel aan kunt hebben.Ik wil het gedachtengoed dat zo actueel is in deze tijd graag met je delen.

Download het gratis boek via www.europeseacademie.be

Veel plezier ermee en eet smakelijk! Andra

 

Over Andra

Andra is al ruim 20 jaar een expert op het gebied van ont-stressbegeleiding en pijnvermindering, leefstijladvies, lekker en toch gezond eten voor meer energie en minder klachten.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je. Heb je hulp nodig, neem gerust contact op!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin