Yoga massage

 

 

 

Deze speelse, dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage en acupressuur. De vloeiende bewegingen van de strekkingen en massage gaan in elkaar over. Je ligt op een comfortabele mat op de grond of op de behandelbank en hebt gemakkelijk zittende kleding aan. Na afloop van de behandeling voel je je vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen. Yoga massage is een behandeling op zich, maar ik combineer deze soms met een oliemassage als dat een goed idee is voor jouw behandeling.

Yoga massage is een al duizenden jaren toegepaste methodiek die zijn oorsprong vindt in Thailand, beïnvloed door massage- en geneeskundige stromingen uit Japan, India en China. In Thailand geniet de yoga massage veel aanzien als methode om je lichamelijk en mentaal jong en vitaal te houden en wordt in Nederland toegepast binnen de massagetherapie en ook wel in de fysiotherapie.

 

Yoga massage stimuleert je immuunsysteem, verbetert je houding, maakt spieren soepel, vermindert de effecten van stress, verfrist en verheldert je gedachten, voorkomt en vermindert o.a. rug-, nek- en schouderklachten en verbetert je lichaamsbewustzijn.