06-31000898 Signal, Bel of SMS mij op ma/di/wo dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl

Vergoeding en samenwerking

Verzekeraars

die een aantaal van mijn diensten deels vergoeden

Samenwerking

Indien voor uw gezondheidssituatie aan te raden of wanneer u daar behoefte aan heeft wordt voor uw herstel samengewerkt met bijv. een arts,  fysiotherapie-, chiropractie- of  osteopathiepraktijk, psycholoog, maar ook met een sport- of gezondheidscentrum bijvoorbeeld. Ik heb een divers netwerk en werk met verschillende reguliere en complementaire zorgverleners samen.

Vergoeding bij aanvullende verzekering: 

ALGEMENE PRIJSLIJST ZIE ONDERAAN DE PAGINA. Wanneer je aanvullend verzekerd bent worden enkele methodieken bij een aantal verzekeringen deels vergoed. Voor de overige behandelingen/consulten  geldt dat het een investering is in jezelf. Hieronder vind je een aantal verzekeraars die enkele van mijn diensten deels vergoeden. Wil je zeker weten, bekijk het polisblad van je verzekering of check dit bij de verzekeraar.

Beroepsorganisatie BATC
Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument

Registratienummer BATC:
BR-01516

AGB Code: 90/042094

Testimonials

Ervaringen van mijn cliënten

K.W., onderneemster

“In verband met chronische schouderklachten ben ik onder behandeling bij Andra. De behandelingen hebben veel maar ook snel resultaat gehad, zelfs in die mate dat ik `s nachts eindelijk weer door kan slapen zonder slaappillen of pijnstillers in te hoeven nemen!”
“De laatste jaren begin ik ook wat overgangsklachten te krijgen, o.a. opvliegers, slecht slapen en ben wat nerveuzer. Ik heb nu zelden meer een opvlieger, ben rustiger en slaap beter door, heerlijk!”

S.C., zorgmedewerkster en moeder

“Een paar maanden geleden kwam ik met ernstige vermoeidheidsklachten, overgangsklachten, veel slapen, in slaap vallen, toenemende gewrichtsklachten (m.n. heupen), spierpijn in nek/hals, buikvet bij Andra. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Door haar veelzijdige aanpak voel ik me sinds jaren veel energieker, heb geen pijntjes meer en ik eet veel gevarieerder en gezonder. Ik heb er weer zin in!” 

“Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Vanaf het eerste moment voelde ik me op m’n gemak bij je en wat een mooie reis hebben we gemaakt. Er is weer rust in mijn hoofd en lijf en ik heb veel geleerd. Ik heb diverse behandelingen gehad, elke keer weer kijkend naar wat er nodig was. Tevens heb ik met jouw ondersteuning een reinigingsperiode van 10 dagen gedaan, een vakantie van je lijf. Dit heb ik ook zo ervaren. Lichamelijk en mentaal veel opgeruimd Dank je wel voor alles!”

 

Kantoormedewerkster / Zorgmedewerkster

“Een paar maanden geleden kwam ik met ernstige vermoeidheidsklachten, veel slapen, toenemende gewrichtsklachten (m.n. heupen), spierpijn in nek/hals, te zwaar bij Andra. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Door haar veelzijdige aanpak voel ik me sinds jaren veel energieker, heb geen pijntjes meer en ik eet veel gevarieerder en gezonder. Een prima therapeute!”

D.v.A. 44 en I. v.d. M., 41

IT specialiste

“Ik heb heel veel baat gehad, en nog steeds, van je behandelingen en je aandacht. De borstweefselbehandelingen en o.a. de Dorn therapie hebben ervoor gezorgd dat ik me veel beter in mijn lijf voel en de behandeling hebben zeker ook het grootste deel van de fysieke klachten weggenomen. Jouw persoonlijk aandacht, de zorgvuldigheid en de rust zijn eigenlijk onbetaalbaar. Ik voel me klant in plaats van patiënt. Daarnaast is het zo fijn en goed dat je niet alleen maar focust op ‘waar het pijn doet’, maar ook goed kijkt, aanvoelt en het in een breder perspectief plaatst.”

A.V., 52

Prijslijst

 • Uurtarief Therapie – 80,00 per uur.
 • * Uurtarief Wellness  – 77,00 per uur.

VLOW(R) borstweefsel behandelingen:

 • 1e Borstweefselbehandeling + intake – 115,00 euro
 • VLOW(R) Borstweefselbehandeling – 97,50
 • Basis, als losse behandeling – 97,50
 • In serie van minimaal 3 behandelingen – 92,50 euro
 • Borstweefselbehandeling extra ** v.a. – 117,50

** In combinatie met specialisaties als Manuele Lymfe Drainage, MSTR littekenbehandeling

Aanvullende testen:

 • EMB bloedtest – 199,00 incl. intake
 • (Pre)Menopauzetest – 59,00.
 • Vitaminen/ mineralentest/ darmflora/ zware metalen – 59,00.
 • De consulttijd is niet berekend in de testbedragen.

Intake: Wanneer je als nieuwe cliënt komt doen we een intake en stemmen we af om je optimaal te kunnen begeleiden.

*N.B. De eerste 10 minuten zijn voor mijn rekening zodat je rustig aan kunt komen.

Alleen behandelingen Shiatsu, Haptonomie, Reflexzonetherapie, Orthomoleculaire therapie komen bij een aantal verzekeraars in aanmerking voor vergoeding.

Om je tegemoet te komen ontvang je een kosteloze behandeling van 45 minuten na 10 behandelingen die niet vergoed kunnen worden.

 

Leefstijl interventies en holistische zorg op maat

Wanneer je interesse hebt kun je een intake consult aanvragen waarin we samen bekijken wat het beste bij jouw klacht(en) past voor optimale zorgverlening. 

De praktijk

VITALYA bestaat al 25 jaar en ik heb in die tijd al veel mensen met goed resultaat mogen helpen.

De praktijk is gelegen aan de rand van het park nabij de oude Vesting van Hellevoetsluis.

VITALYA is makkelijk bereikbaar met de fiets, het OV en de auto. Parkeergelegenheid is er voldoende en is gratis.

De praktijk is in een sfeervolle rustige ruimte en er is voldoende tijd en aandacht voor jou. 

Ik beschik over een ruim samenwerkingsnetwerk van specialistische hulp mocht het nodig zijn samen te werken met andere reguliere of complementaire zorgspecialisten.

Praktijkinformatie:

Vitalya

President Paterstraat 1
3221 XM
Hellevoetsluis

06-31000898 (sms of bellen)
info@vitalya.nl

Praktijk Vitalya

Pin It on Pinterest