06-31000898 Signal, Bel of SMS mij op ma/di/wo dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl

Wil jij een kwaliteitssprong in je leven maken?

Herken je de volgende klachten?

Ben je vaak vermoeid?

Ben je overdag vaak moe, waardoor je geen zin hebt om iets te ondernemen? Stap je al vermoeid je bed uit? Heb je opvliegers gedurende de dag of ’s nachts? 

Heb je pijnklachten?

Ben je door pijnklachten beperkt om je dagelijkse dingen te doen en te bewegen? Heb je door pijnklachten minder energie en slaap je slecht?

Druk druk druk, even snel eten tussendoor

Grijp je door haast meestal naar dezelfde dingen en krijg je daar niet veel energie van? Weet je niet wat goede voeding is voor jou en of je misschien vitaminen/mineralentekorten hebt?

Wil je je pijnvrijer, energieker en ontspannen voelen?

Je denkt vaak dat het er gewoon bij hoort, zoals moe opstaan, nachtzweten, je onrustig voelen, snel ademen, constant last van je nek of van je rug, opgeblazen gevoel, obstipatie etc. Niet zoveel aan te doen… of toch wel?

Ik ben me 30 jaar geleden professioneel gaan verdiepen holistische en leefstijlmethoden voor een betere gezondheid, meer balans en energie.

Na het volgen van talloze opleidingen en trainingen en het opdoen van een schat aan ervaring, begeleid ik al 25 jaar mensen bij het herstellen van diverse klachten. Ik ben een HBO-opgeleide Paramedisch Holistisch Therapeut en maak gebruik van leefstijlinterventies.

En kwam tot de ontdekking: Veel klachten zijn te verminderen of te lossen!

Vergoedingen

Methoden worden soms vergoed door zorgverzekeraars o.a. Shiatsu, reflexzone therapie, haptotherapie, mindfulness based cognitieve therapie, orthomoleculaire therapie, voedingstherapie. 

Andere Methoden

Ik werk ook met andere methoden:

℘ Triggerpoint therapie, manuele lymfedrainage, manuele toepassingen Dorn, bindweefsel/fascia behandeling, cupping, zwangerschapsmassage, Lomi lomi en Ayurveda.

℘ Reiniging/detox/vasten methoden.

℘ VLOW-borstweefselbehandelingen.

℘ Ademtraining (ook voor zwangeren als voorbereiding op de bevalling).

℘ Personal yoga training

Indien nodig gebruiken we metingen/gezondheidstesten als een voedingsanalyse, vitaminen/mineralentest, menopauzetest/hormonen, darmfloratest, bloedtest, neurotransmittertest .

 

Beautiful Gaia

Voor meer uitgebreide informatie hierover kun je binnenkort op onze andere website BEAUTIFUL GAIA terecht (nog in de maak). Dit heeft als reden dat deze niet uitgebreid beschreven mogen worden op deze website van de BATC beroepsvereniging, maar wel onder een andere noemer.

Indien nodig gebruiken we metingen/gezondheidstesten als een voedingsanalyse, vitaminen/mineralentest, menopauzetest/hormonen, darmfloratest, bloedtest, neurotransmittertest .

Specialisaties

Rug/nek/schouderklachten, chronische pijnklachten

(over)vermoeidheid, stress, hyperventilatie, burn-out

darmklachten, allergieën, eczeem,  overgangsklachten, zwangerschapsklachten

ademtraining voor zwangeren, borstgezondheidspreventie

Afspraak maken

Ik werk met de 5 principes/peilers van gezondheid: psyche, prikkeloverdracht, energie, voeding en drainage. Deze staan garant voor een veelzijdige complete aanpak. Bij ‘veelgestelde vragen’ onderaan de pagina staan ze verder uitgelegd. Afgestemd op jouw klacht maken we gebruik van verschillende methodieken.

Een email sturen voor een afspraak of informatie via het contactformulier heeft de voorkeur.

Of Bel of Sms ma. t/m vr. overdag tussen 12.00-13.00

06-31000898

Mocht ik niet bereikbaar zijn i.v.m. werkzaamheden, spreek dan gerust in, ik reageer z.s.m. Je hebt overigens geen verwijsbrief nodig van de huisarts om een afspraak te maken.

Intake
Ik stuur je een vertrouwelijk gezondheidsformulier toe, dat je thuis op het gemak kunt invullen. Bij de eerste afspraak bespreken we je hulpvraag en is een goede afstemming belangrijk. Indien mogelijk vervolgen we het consult met behandeling. Gemiddeld duurt de eerste afspraak 1 uur tot max. 90 minuten.

Graag 1 badlaken meenemen.

R

Paramedisch Holistisch Therapeut

R

Shiatsu therapie

R

Mindfulness Ademtraining Haptonomie

R

Personal yoga trainer

Wil jij een kwaliteitssprong in je leven maken?

Voel je soepeler met minder of geen pijn

Ervaar meer souplesse en ontspanning in je lijf. Je darmen zijn rustig en je gaat makkelijker naar het toilet. Je borsten voelen zacht en soepel aan.

Slaap beter 

Je slaapt rustiger en begint de dag met meer energie.

Zin om meer te ondernemen

Je bent meer ondernemend, zit lekkerder in je vel en kan beter met stress omgaan.

Testimonials

Ervaringen van cliënten

K.W., onderneemster

“In verband met chronische schouderklachten ben ik onder behandeling bij Andra. De behandelingen hebben veel maar ook snel resultaat gehad, zelfs in die mate dat ik `s nachts eindelijk weer door kan slapen zonder slaappillen of pijnstillers in te hoeven nemen!”
“De laatste jaren begin ik ook wat overgangsklachten te krijgen, o.a. opvliegers, slecht slapen en ben wat nerveuzer. Ik heb nu zelden meer een opvlieger, ben rustiger en slaap beter door, heerlijk!”

S.C., zorgmedewerkster en moeder

“Een paar maanden geleden kwam ik met ernstige vermoeidheidsklachten, overgangsklachten, veel slapen, in slaap vallen, toenemende gewrichtsklachten (m.n. heupen), spierpijn in nek/hals, buikvet bij Andra. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Door haar veelzijdige aanpak voel ik me sinds jaren veel energieker, heb geen pijntjes meer en ik eet veel gevarieerder en gezonder. Ik heb er weer zin in!” 

“Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Vanaf het eerste moment voelde ik me op m’n gemak bij je en wat een mooie reis hebben we gemaakt. Er is weer rust in mijn hoofd en lijf en ik heb veel geleerd. Ik heb diverse behandelingen gehad, elke keer weer kijkend naar wat er nodig was. Tevens heb ik met jouw ondersteuning een reinigingsperiode van 10 dagen gedaan, een vakantie van je lijf. Dit heb ik ook zo ervaren. Lichamelijk en mentaal veel opgeruimd Dank je wel voor alles!”

 

Kantoormedewerkster / Zorgmedewerkster

“Een paar maanden geleden kwam ik met ernstige vermoeidheidsklachten, veel slapen, toenemende gewrichtsklachten (m.n. heupen), spierpijn in nek/hals, te zwaar bij Andra. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Door haar veelzijdige aanpak voel ik me sinds jaren veel energieker, heb geen pijntjes meer en ik eet veel gevarieerder en gezonder. Een prima therapeute!”

D.v.A. 44 en I. v.d. M., 41

IT specialiste

“Ik heb heel veel baat gehad, en nog steeds, van je behandelingen en je aandacht. De borstweefselbehandelingen en o.a. de Dorn therapie hebben ervoor gezorgd dat ik me veel beter in mijn lijf voel en de behandeling hebben zeker ook het grootste deel van de fysieke klachten weggenomen. Jouw persoonlijk aandacht, de zorgvuldigheid en de rust zijn eigenlijk onbetaalbaar. Ik voel me klant in plaats van patiënt. Daarnaast is het zo fijn en goed dat je niet alleen maar focust op ‘waar het pijn doet’, maar ook goed kijkt, aanvoelt en het in een breder perspectief plaatst.”

A.V., 52

Goed gevoel over een afspraak of meer info?

Stuur een bericht!

Pin It on Pinterest