0181-325211 info@vitalya.nl
Home » Blog » Voeding en detox » Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

door | 3 dec, 2020 | Orthomoleculaire therapie, Voeding en detox, Weerstand

De werking van het lichaam en hoe oorzaken op te sporen van klachten heeft me altijd geboeid.  Door vage klachten die ik zelf heb ervaren en door cliënten werd ik jaren geleden getriggerd om me meer te gaan verdiepen in  orthomolucaire epigenetische therapie en heb sindsdien veel bijscholingen gedaan op dit vlak.. Behalve dat genen namelijk invloed hebben op je gezondheid maakt epigenetica een heel groot deel uit van de invloed die het heeft op onze genen, gezondheid en ontwikkeling van ziekte.

We gaan terug naar de basis van het functioneren van jouw lijf. Er zijn zoveel puzzelstukjes in het geheel. We kijken o.a. naar wat voeding doet in jouw lichaam. Je krijgt inzicht in waaruit jouw voeding bestaat en hoe dat bijdraagt aan je gezondheid of niet. Wat zijn voor jou belangrijke macronutriënten, micronutriënten, vitaminen, mineralen, aminozuren en kruiden? Neem je wel voldoende voedingsstoffen op? Voer je gifstofen goed af? Naast voeding is suppletie mogelijk een onderdeel van orthomoleculaire therapie.

Over Andra

Andra is al ruim 20 jaar een expert op het gebied van ont-stressbegeleiding en pijnvermindering, leefstijladvies, lekker en toch gezond eten voor meer energie en minder klachten.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je. Heb je hulp nodig, neem gerust contact op!

Gerelateerde artikelen

Pompoen Power

Pompoen Power

Ingrediënten voor deze heerlijke Pompoen Power (kies liefst voor biologische): 1 kleine oranje of flespompoen, 1 grote appel 150 gram glutenvrij...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin