06-31000898 Signal, Bel of SMS mij op ma/di/wo dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl

“Schatje, ik heb hoofdpijn”. Een bekende zin die symbool staat om aan te geven dat je geen zin hebt om te vrijen. ‘Weltrusten lieverd, tot morgen”. 

Heb jij vaak geen zin in seks? Dan kun je jezelf de vraag stellen: ervaar je misschien onvoldoende beloningsgevoel na afloop, zowel op het vlak van lust als op het vlak van emotionele binding?  Zijn er factoren die hieraan gerelateerd zijn? Ben je emotioneel uit balans of gestresst, ben je niet oke met je lijf of leef je ongezond? Of heb je misschien een fysieke barrière die je tegenhoudt om er vol van te genieten?

Bij vrouwen gaat het dan vaak om pijn door hormonale veranderingen die voorkomen bij de menopauze, infecties of vormen van vaginisme.

In deze gevallen is het fijn om een gezondheidsprofessional als ik onder de arm te nemen om je klachten aan te pakken. Een holistische kijk op gezondheid blijkt namelijk voor veel vrouwen overgangsklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Op die manier levert het je meer plezier op dan dat het je moeite kost.

Je innerlijke tijger

Overwin fysieke en psychologische barrières en geniet ervan 🙂 Met de juiste hulp naar een gezondere leefstijl, fytotherapie, voedingsstoffen en emotionele begeleiding wordt jouw innerlijke tijger vast weer wakker!

Seks is namelijk geen aangeboren drift, maar een (spontaan) verlangen. En dat is een emotie net als blijdschap, verdriet, angst of boosheid. Zin in seks is dus net als emoties afhankelijk van de context en omstandigheden in en buiten je lichaam. En daar heb je meer invloed op dan je denkt!

Kun je hierbij hulp gebruiken, neem gerust contact op. Door jarenlange ervaring en kennis kan ik in elke situatie de meest passende behandeling aanbieden. Er zijn tal van mogelijkheden in emotionele begeleiding, lichaamsgerichte therapie, menopauzetest, voedingsanalyse, vitaminen/mineralentest, bloedtest etc.

Heb een mooie dag 🙂

Andra

 

 

Pin It on Pinterest