06-31000898 Signal, Bel of SMS mij op ma/di/wo dank je wel en tot horens/ziens! info@vitalya.nl

Het is een prachtige meditatie die je dagelijks kunt doen om jezelf in een lichtzuil te zetten, te ervaren dat je zelf licht bent en lichtzuilen op plekken op aarde neer te zetten die in je aandacht komen tijdens de meditatie.

De meditatie gaat als volgt:

Zet jezelf in een pilaar/zuil van licht. Verbind je met de aarde en laat vanuit je voeten jouw lichtpilaar diep de aarde in zakken. Krul daar de energielijn van je lichtpilaar iets naar binnen om de energie bij jezelf te houden. Volg de lichtpilaar vanuit de aarde richting je voeten en dan verder naar boven door je lichaam heen naar je hart.  Maak connectie met je hart, voel wat er leeft en gevoeld wil worden. Ga verder naar boven richting je kruin en maak dan met je lichtzuil een verbinding met de universele bron, hoe dit voor jou resoneert.

Door de lichtzuilen worden gevoelens gekanaliseerd en getransformeerd. Je kunt ervaren dat je zelf de lichtpilaar bent. Wanneer je de lichtverbinding aarde – hart – universele bron voelt en ervaart, ga dan in gedachten naar een plek die je aandacht vraagt, waar je een lichtpilaar wilt neerzetten. Ga dan naar de volgende plek die in je aandacht komt. Neem de tijd die je nodig hebt om lichtpilaren neer te zetten, doe het overal waar je gevoel je heen leidt. Wanneer je je energie ergens op richt en een intentie uitspreekt wordt je energie op dat moment al gevolgd. Zelf doe ik deze meditatie minimaal 10 minuten per dag. Volg je eigen gevoel hierin.

Er zijn zoveel brandhaarden en de emoties zijn enorm. De diepte doorvoelen is belangrijk om te kunnen transformeren. Samen zorgen we voor een geheel. Iedereen die dat wil kan een lichtwerker zijn, het vraagt een innerlijke bewustzijn en/of de intentie dat te ontwikkelen.

Probeer elke lichtzuil die je hebt neergezet van tijd tot tijd nieuwe energie te geven. Voel en ervaar 🙂

Namasté (Ik groet het licht in jou)

Andra

 

 

p.s. Mensen die helderziend zijn kunnen deze lichtkolommen zien en ervaren dat er steeds meer lichtzuilen zichtbaar zijn op aarde.

Pin It on Pinterest